Fares Trading SRL Orăștie | Ceaiuri -

Fares Trading SRL

Ceaiuri,

OrăștiePortofoliul FARES cuprinde aproape 400 de produse sub formă de ceaiuri medicinale, fructe, siropuri, uleiuri, unguente, capsule, comprimate și capsule moi, solubile. Dintre acestea, circa două treimi sunt rețete originale Fares, rezultat al cercetării din departamentul propriu, așadar 100% cercetare românească, aplicată în fitoterapie.

Compania Fares a fost înființată pe data de 10 decembrie 1929 la iniţiativa farmacistului Andrei Farago, personalitate ştiinţifică cunoscută în perioada ante şi interbelică şi un experimentat practician, preocupat de cultivarea plantelor medicinale şi de obţinerea de remedii din acestea. Numele iniţial a fost „Digitalis, Prima Cooperativă Română pentru Cultivarea Plantelor Medicinale, Orăştie”, astăzi Fares.

Principiul după care se ghidează compania este acela de a acorda respect valorilor moștenite, dar și consumatorului, prin atenția la nevoile sale reale, corespunzătoare vremurilor pe care le trăim. Astfel se ajunge la crearea și dezvoltarea unor produse eficace de către o echipă de profesioniști. Prin intermediul unui mod de procesare extrem de riguros, FARES reușește să ofere de fiecare dată produse de top, recunoscute pentru calitate și siguranță, certificate și garantate.

Produsele FARES sunt certificate ISO 9001:2015, sistem de management al calității, dar și ISO 220000: 2005 (HACCP), pentru siguranța alimentară. Aceste sisteme sunt implementate și certificate de către TUV Rheinland Cert.

Portofoliu clienți

De 90 de ani asigurăm clienții noștri cu ceaiuri de cea mai bună calitate. Din 2017 piața nostră a devenit mult mai mare, piața întregii Europe. Cu ajutorul firmelor de distribuție și a magazinelor cu specific românesc încercăm să ne asigurăm că produsele Fares ajung la toți consumatorii interesați.

Colaborările actuale ne arată că vânzarea produselor Fares este foarte profitabilă pentru partenerii noștri externi. În acest sens am facut produse cu ambalaj multilingv, produse care respectă standardele legale din foarte multe țări.

Persoana de contact

Trebuie să fii autentificat ca și membru Premium pentru a avea acces la aceste informații

Cont Premium?