MagazineRomanesti.eu
partenerul magazinelor și restaurantelor românești din lume


Fii descoperit de toți consumatorii care caută mâncare românească lângă tine

Peste 10.000 de români folosesc lunar MagazineRomanesti.eu

Ajungi direct în top în căutările pe Google.
Oferta promovare online


Dacă ai ajuns aici, probabil ești proprietarul unui magazin sau restaurant românesc din străinătate. Ne bucurăm să te cunoaștem!

Despre noi, putem să îți spunem că îți oferim o prezență online profesionistă prin intermediul platformei noastre și îți punem la dispoziție timpul și expertiza noastră pentru ca magazinul sau restaurantul tău să beneficieze de vizibilitate maximă online.

Ultimul ingredient al succesului prezenței online a magazinului sau restaurantului tău este dat de angajamantul tău de a ne furniza informații corecte, relevante și la zi pe care să le promovăm mai departe.

Pentru a ne asigura de angajamentul tău față de promovovarea online a afacerii tale și pentru ca utilizatorii platformei nostre să aibă acces la informații corecte direct de la proprietari, serviciile noastre nu sunt gratuite, însă sunt la un cost minim care să permită și afacerilor mici să facă această investiție de marketing.
Cont Premium
pentru o prezență online completă

Pagină personalizată cu imagini, texte, orar, brand-uri și categorii de produse, informații despre parcare și transportul în comun
Descoperă producători noi de specialități românești de la care te poți aproviziona


Îți dorești ca afacerea ta să fie cunoscută nu numai de către toți cei care caută mâncare românească în zona ta, dar și de către producători români, firme de import-export, transportatori, depozite de produse românești și alți posibili parteneri din România și străinătate?

Comandă cont Premium
Testează gratuit timp de 14 zile, fără nicio obligație.
Valabil exclusiv membrilor.