harta
foto
navi
Vezi mai jos cum îți poți dezvolta pagina pentru a atrage mai mulți clienți!

Muntenia Shop

- Magazin românesc -

4.8/5 din 6 recomandări
54 persoane au fost aici.

Am fost aici

Am fost aici


Calle llobregat 44, 08904 L'Hospitalet De Llobregat

Barcelona, Spania

41.373965,2.119054


Muntenia Shop Barcelona | Magazin românesc -

Muntenia Shop, de cum auzi numele îți dai seama ca este magazin românesc.

Numele nu a fost ales la întâmplare, noi venind din zona Munteniei. Într-un moment de curaj, sau poate de nebunie, am decis să pornim la drum într-o afacere despre care nu știam absolut nimic, dar de la care aveam multe așteptări.

Magazinul alimentar cu produse românești Muntenia Shop este deschis din iulie 2015. Magazinul este condus și administrat de noi, o tânăra familie, formată din Cătălina și Ionuț, și copiii Lucas și Eric. Am încercat sa facem un magazin în care lumea să se regăsească sufletește, să spună: aici e ca acasă! Și recomandările clienților spun că reușim.

Pe lângă gama largă de produse alimentare românești, Muntenia Shop vă invită într-un decor tipic românesc, cu șervete cusute manual, ceramică și porturi românești, precum și panouri cu imagini din România!

Suprafața efectivă: 65 mp

Orar

Luni:
10:30 - 19:00
Marți:
10:30 - 19:00
Miercuri:
10:30 - 19:00
Joi:
10:30 - 19:00
Vineri:
10:30 - 19:00
Sâmbătă:
10:30 - 19:00
Duminică:
10:30 - 19:00

Datorita decretului in vigoare ne vedem obligați să reducem orarul de lucru . Multumim pentru înțelegere.

Mezeluri

Salamuri romanesti

Mezeluri

Coaste afumate

Băuturi alcoolice

Palica de Maramureș de prune sau de pere

Mezeluri

Mezeluri pe alese: salamuri, tobă, kaizer, slănina, cârnați de afumați, cabanos, cârnați de oaie, crenvurști, precum și nelipsiții mici. fox, Cris-Tim, Mariflor, Meda,Matache Macelaru,Brio,Elit sunt doar unele dintre brandurile pe care le găsiți la noi.

Produse lactate

Avem lactate pentru toate gusturile, de la telemeaua românească de Sibiu la brânza de burduf. Avem brânza topită, kefir, sana sau lapte bătut.

Conserve

Ca pe vremuri pe rafturile bunicii, găsești la noi zacusca de vinete, ciuperci sau fasole, lângă borcanele de murături de toate felurile - castraveți, gogoșri, pepene murat sau varză murată. De asemena, avem delicaturi și condimente de toate felurile.

Cofetărie și patiserie

Pentru fiecare ocazie, avem dulciuri pe alese: cozonac de toate felurile, nuci cu rom, precum și prăjituri de cofetărie, cum ar fi savarine, Amandină, eclere, Diplomat.

Băuturi alcoolice

Berea e la ea acasă: Ursus, Timișoreana, Ciucaș, Bergenbier, berea brună, berea cu gust de lămâie sau grepfrut. Tot aici găsiți o varietate excelentă de vinuri din soiuri alese: Tămâioasă Românească, Grasă de Cotnari, Dracula, Beciul Domnesc, Busuioacă de Bohotin și multe altele. Lichiorurile și șampania de la Angelli, Alexandrion, vișinata și palinca sunt nelipsite.

MĂSOARĂ PREZENȚA ONLINE A AFACERII TALE !

Întotdeauna există un lucru simplu pe care îl poți face chiar acum, pentru a îți îmbunătăți prezența online.

Răspunde la întrebări și primești feedback instant pe email și CONSULTANȚĂ GRATUITĂ!

Află scorul tău

Îți oferim produse tradiționale proaspete de la producători români


PARCAREA ESTE PUTIN DIFICILA , EXISTA O PARCARE CU TAXA LA 5 MINUTE DE MAGAZIN 

 1. ​METRO L5 / COLLBLANC
 2. METRO L1 / TORASSA
 3. METRO L9S
 4. AUTOBUS M12
 5. AUTOBUS LH2
 6. AUTOBUS D20
 7. AUTOBUS H8

Citește părerea clienților despre Muntenia Shop

 • Ionica D scrie despre Muntenia Shop

  Muntenia Shop , un magazin cu produse variate si de cea mai buna calitate . Oameni modesti si amabili ! Muntenia Shop =un colt din Romania !!!

  19-01-2018
 • Ovi G scrie despre Muntenia Shop

  Recomand , prețuri rezonabile .

  18-01-2018
 • Cris V scrie despre Muntenia Shop

  MAGAZINUL MUNTENIA ESTE MAGAZINUL UNDE MERG DE FIECARE DATA CIND VREAU CEVA DE ACASA!O LOCATIE FOARTE ACCESIBILA,CU PROPIETARI TINERI SI AMABILI, INTOTDEAUNA PREGATITI SA FACA FATA TUTUROR CERINTELOR CLIENTILOR PRODUSE DE EXCELENTA CALITATE!!! IL RECOMAND CU MULTA CALDURA!

  18-01-2018
 • Liliana C scrie despre Muntenia Shop

  Muntenia shop,un magazin cu produse rominesti si de buna calitate mereu proaspete va recomand sa vizitati si sa cumparati va ve-ti simti ca acada

  18-01-2018
 • Valentina G scrie despre Muntenia Shop

  Muntenia Shop un magazin alimentar cu produse de foarte buna calitate și cu o proprietara foarte amabila mereu căutând sa aibă clienți multumiți și mereu pregătită cu câte un detaliu pentru clienții fideli sau in prag de sărbătoare și nu numai. Va recomand cu încredere sa le treceti pragul!

  18-01-2018
 • Tatiana S scrie despre Muntenia Shop

  Muntenia Shop , magazin cu produse mereu proaspete si de cea mai buna calitate . Au o gama variată de produse si odata intrat in magazin chiar te simti ca acasa . The best !!!!

  17-01-2018